603946260

Nahradit silikonové implantáty vlastním tukem není možné

Je zvětšení prsou vlastním tukem možné i u povislých prsů? Nebo musí být provedena i modelace?

Vzhled povislých prsou bohužel nelze korigovat přenosem vlastního tuku. Mírně povislá prsa lze v některých případech modelovat vložením anatomických implantátů s vysokým profilem.

Přečtěte si dále